Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 24 » Jocuri de celebritate » Jocuri de celebritate 24 Noiembrie 2016 Episodul 11
22:33:28
Jocuri de celebritate 24 Noiembrie 2016 Episodul 11
Va invitam la o noua editie din Jocuri de Celebritate in aceasta seara 24 Noiembrie 2016 Editia 11 de la ora 22:30 doar pe Protv. Asadar in fiecare Joi ne distram cu Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate. Despre emisiune nu va putem spune decat ca ne vom distra, vom uita de griji, probleme si ii vom vedea pe cei trei celebri cum ne vor face seara mai frumoasa.

Jocul este simplu, se vor forma doua echipe a cate 4 persoane, in fiecare echipa va fi un capitan, respectiv Paul Ipate si Octavian Strunila, alaturi de ei vor mai fi cate inca 2 vedete cunoscute si o persoana care nu a avut treaba cu televiziunea, o persoana simpla. Asadar va incepe batalia pentru cat mai multe puncte. Probe amuzante si distractive le asteapta pe cele doua echipe. In plus pe langa distractia cu celebritatile, invitatul poate castiga si un premiu in valoare de 10.000 de lei, asta daca si echipa lui formata din celebritati il vor ajuta.

Daca e Miercuri sa inceapa Jocuri de Celebritate, in aceasta seara vedetele invitate sunt, Adrian Vancica,, Mihai Rait, Costi Dita si pentru a 2 a oara, magicianul Robert Tudor, asadar distractia este garantata, personajele din Las Fierbinti vor face senzatie. Strunila va juca alaturi de Mihai Rait si Costi Dita. Nu pierdeti editia de Joi seara a emisiunii Jocuri de Celebritate din 24 Noiembrie 2016 episodul 11 difuzat de la ora 22:30 doar pe Protv !


Categorie: Jocuri de celebritate | Tag-uri: episodul 11, 24 Noiembrie 2016, jocuri de celebritate

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar