Pagina principala » 2016 » Septembrie » 22 » Jocuri de celebritate » Jocuri de Celebritate 22 Septembrie 2016 Episodul 3
01:29:17
Jocuri de Celebritate 22 Septembrie 2016 Episodul 3
Prinde o noua editie din Jocuri de Celebritate in aceasta seara 22 Septembrie 2016 Editia 3 de la ora 22:30 doar pe Protv. Asadar in fiecare Miercuri si Joi ne distram cu Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate. Despre emisiune nu va putem spune decat ca ne vom distra, vom uita de griji, probleme si ii vom vedea pe cei trei celebri cum ne vor face seara mai frumoasa.

Jocul este simplu, se vor forma doua echipe a cate 4 persoane, in fiecare echipa va fi un capitan, respectiv Paul Ipate si Octavian Strunila, alaturi de ei vor mai fi cate inca 2 vedete cunoscute si o persoana care nu a avut treaba cu televiziunea, o persoana simpla. Asadar va incepe batalia pentru cat mai multe puncte. Probe amuzante si distractive le asteapta pe cele doua echipe. In plus pe langa distractia cu celebritatile, invitatul poate castiga si un premiu in valoare de 10.000 de lei, asta daca si echipa lui formata din celebritati il vor ajuta.

Ce sa mai, se anunta din nou o seara cu totul speciala, celebritati, oameni simpli, distractie, jocuri, noaptea perfecta. Nu pierdeti editia de Joi a emisiunii Jocuri de Celebritate din 22 Septembrie 2016 episodul 3 difuzat de la ora 22:30 doar pe Protv, Miercuri si Joi !


Categorie: Jocuri de celebritate | Tag-uri: Episodul 3, jocuri de celebritate, 22 septembrie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar