close
Acasă » 2018 » Ianuarie » 24 » La Maruta 24 Ianuarie 2018 HD
La Maruta 24 Ianuarie 2018 HD
2018-01-24 - 13:01:35
Continuam editiile de La Maruta si va invitam sa urmariti o noua emisiune interesanta alaturi de Catalin Maruta, continuam cu multa voie buna si noutati in cadrul emisiunii La Maruta, suntem in a 3 a editie din aceasta saptamana, urmarim o noua inregistrare din cadrul emisiunii La Maruta ce are loc in aceasta dupa-amiaza de Miercuri, 24 Ianuarie 2018, de la ora 15:00 pe Protv. Catalin Maruta a revenit deja cu un sezon si mai palitant iar subiectele vor face senzatie, in fiecare dupa-amiaza, tot de la ora 15:00, Maruta aduce invitati de seama si discutii de senzatie doar pe Protv.

Cum spuneam, in aceasta dupa-amiaza, Catalin Maruta ne invita in a 3 a editie din aceasta saptamana, in emisiunea de ieri, am petrecut cu multa voie buna alaturi de talente din toata tara, iar de saptamana trecuta s-a dat startul topului a celor mai frumoase si talentate artiste de muzica populara, ieri in platoul lui Catalin a fost invitata Diana Talpes o banateanca extrem de talentata, suntem curiosi cine va calca pragul emisiunii si in aceasta dupa-amiaza, asadar , invitati pe masura si o echipa de nota 10, asa continuam in fiecare zi pana nu mai putem, ce este sigur este ca astazi va fi o emisiune foarte interesanta cu multe alte surprize, continuam sa urmarim povesti interesante a unor vedete surpriza, ne asteapta o emisiunea tare interesanta. Urmariti a 3 a editie din acesta saptamana, ne asteapta subiecte interesante si invitati pe masura, dar si distractia cuvenita.

Un sezon foarte asteptat, in fiecare dupa-amiaza de Luni pana Vineri, suntem curiosi cine sunt invitatii din acesta editie, iar alaturi de Catalin Maruta sa ne bucuram de subiecte unul si unul, toate acestea in emisiunea La Maruta difuzata Miercuri, 24 Ianuarie 2018 de la ora 15:00 in a 3 a editie din acesta saptamana. Sa inceapa o noua editie din La Maruta. Sursa: protv.roCategorie: La Maruta | Adaugat: 2018-12-16
Total comentarii : 0
avatar