close
Acasă » 2018 » Aprilie » 4 » La Maruta 4 Aprilie 2018 HD
La Maruta 4 Aprilie 2018 HD
2018-04-04 - 10:35:38
Vezi o noua editie a emisiunii unde putem vedea si noi care este cel mai bun cozonac din tara, mergem mai departe cu multa voie buna si noutati in cadrul emisiunii La Maruta, cu prima editie din aceasta saptamana, urmarim o noua inregistrare din cadrul emisiunii La Maruta ce are loc in aceasta dupa-amiaza de Miercuri, 4 Aprilie 2018, de la ora 15:00 pe Protv. Catalin Maruta a revenit deja cu un sezon si mai palpitant iar subiectele vor face senzatie, in fiecare dupa-amiaza, tot de la ora 15:00, Maruta aduce invitati de seama si discutii de senzatie doar pe Protv.

Cum spuneam, in aceasta dupa-amiaza, Catalin Maruta ne invita in a 3 a editie din aceasta saptamana, in emisiunea de ieri, am petrecut cu multa voie buna alaturi invitati foarte asteptati de toata lumea, s-a votat cel mai bun cozonac din Romania, iar competitia culinara continua si in aceasta dupa-amiaza, am avut parte de invitati pe masura si o echipa de nota 10, asa continuam in fiecare zi pana nu mai putem, ce este sigur este ca astazi va fi o emisiune foarte interesanta cu multe alte surprize, continuam sa urmarim povesti interesante a unor vedete surpriza, ne asteapta o emisiunea tare interesanta. Urmariti prima editie din acesta saptamana, ne asteapta subiecte interesante si invitati pe masura, dar si distractia cuvenita.

Un sezon foarte asteptat, in fiecare dupa-amiaza de Luni pana Vineri, suntem curiosi cine sunt invitatii din acesta editie, iar alaturi de Catalin Maruta sa ne bucuram de subiecte unul si unul, toate acestea in emisiunea La Maruta difuzata Miercuri, 4 Aprilie 2018 de la ora 15:00 in a 3 a editie din acesta saptamana. Sa inceapa o noua editie din La Maruta. Sursa: protv.roCategorie: La Maruta | | Tag-uri: La Maruta, 4 Aprilie 2018 Adaugat: 2019-03-24
Total comentarii : 0
avatar