close
Acasă » 2017 » Decembrie » 6 » La Maruta 6 Decembrie 2017
La Maruta 6 Decembrie 2017
2017-12-06 - 11:36:37
Continuam saptamana alaturi de Catalin Maruta, continuam cu emisiunile zilnice cu multa voie buna si noutati in cadrul emisiunii La Maruta, suntem in a 3 a editie din aceasta saptamana, urmarim o noua inregistrare din cadrul emisiunii La Maruta ce are loc in aceasta dupa-amiaza de Miercuri, 6 Decembrie 2017, de la ora 15:00 pe Protv. Catalin Maruta a revenit deja cu un sezon si mai palitant iar subiectele vor face senzatie, in fiecare dupa-amiaza, tot de la ora 15:00, Maruta aduce invitati de seama si discutii de senzatie doar pe Protv.

Cum spuneam, in aceasta dupa-amiaza, Catalin Maruta ne invita in a 3 a editie din aceasta saptamana, in emisiunea de saptamana trecuta, am avut cativa invitati de seama, cu siguranta vor fi asteptate vedete indragite de telespectatori si in aceasta dupa-amiaza, am incheiat saptamana trecuta cu ziua nationala a Romaniei, am avut parte de o lunga zi de obiceiuri traditional Romanesti, insa astazi va fi o emisiune foarte interesanta cu multe surprize, continuam sa urmarim povesti interesante a unor vedete surpriza, ne asteapta o emisiunea tare interesanta. Urmariti a 3 a editie din acesta saptamana, ne asteapta subiecte interesante si invitati pe masura, dar si distractia cuvenita.

Un sezon foarte asteptat, in fiecare dupa-amiaza de Miercuri pana Miercuri, suntem curiosi cine sunt invitatii din acesta editie, iar alaturi de Catalin Maruta sa ne bucuram de subiecte unul si unul, toate acestea in emisiunea La Maruta difuzata Miercuri, 6 Decembrie 2017 de la ora 15:00 in a 3 a editie din acesta saptamana. Sa inceapa o noua editie din La Maruta. Sursa: protv.ro

Categorie: La Maruta | Adaugat: 2018-12-16
Total comentarii : 0
avatar