close
Acasă » 2019 » Septembrie » 9 » Lacrimi la marea neagra Episodul 6 din 9 Septembrie 2019 HD
Lacrimi la marea neagra Episodul 6 din 9 Septembrie 2019 HD
2019-09-09 - 15:14:07
Incepem inca o saptamana de noi episoade cu serialul fenomen al toamna la Kanald. De Luni pana Vineri ai serialul Lacrimi la marea neagra Episodul 6 din 9 Septembrie 2019 de la ora 20:00. Este un serialul fenomen care in turcia a inregistrat audiente record, asa ca ne asteptam la trairi puternice in fiecare episod. Nefes este numele presonajului principal, interpretat de actrita Irem Helvacioglu. Aceasta lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta. Nefes este obligata sa fie sotia lui Vedat, interpretat de Mehmet Ali Nuroglu.

Lacrimi la marea neagra 9 Septembrie 2019Femeia ia decizia de a iesi din sfera violentei sotului manifestata asupra ei si a fiului lor. Fiecare incercare de evadare din calvarul prin care trece aceasta nu are succes pana cand il intalneste pe Tahir Kaleli,, fiul unei familii conservatoare, iar de aici povestea devine interesanta.
„Nefes este intruchiparea femeii puternice, care isi gaseste resursele de a se transforma uluitor din victima in invingatoare. Mi-a placut enorm sa intru in pielea acestei tinere extraordinare, sa o inteleg si sa o aduc in fata telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atat de multe de invatat!”, spune Irem Helvacioglu, interpreta rolului principal.
Viata lui Tahir si a lui Nefes se va schimba pentru totdeauna, odata cu prima lor intalnire. Fiecare episod va fi plin de suspans, de momente ce iau o turmura neasteptata iar telespectatorii vor sta cu sufletul la gura.


PUBLICITATE


REZUMAT:
Mustafa se rănise în umăr ca să-l mintă pe Tahir că a avut loc o luptă și că l-a pierdut pe Yigit. În realitate, el l-a tranzacționat pe copil în schimbul mărturisirii crimei de către Vedat. Acum, Nefes a rămas cu Tahir care o aduce înapoi la el acasă, la Trabzon, unde iarăși femeia are parte de vorbe grele din partea lui Saniye. De acum încolo, Nefes va spune mereu că nu are cum să fie interesată de Tahir, ci că totul face pentru fiul ei. Vedat o contactează și încearcă s-o șantajeze că va avea parte de Yigit dacă acceptă să se căsătorească legal cu el.

Yigit, ținut într-o casă de către Necip, un om de-al lui Vedat (care l-a împușcat mortal pe Bulent când a aflat că el o informa pe Eyșan), îl păcălește pe acesta și îl pune să se îndepărteze ca să dea un telefon la 112 (155, în Turcia), așa cum îl învățase mama lui. Copilul nu apucă să spună prea multe, dar poliția îl localizează. Din nefericire, Necip vede ce a făcut și pleacă din casa respectivă cu puțin timp înainte ca Tahir să ajungă acolo. (sursa pulbere-de-stele.com)

Lacrimi la marea neagra Episodul 6Nefes in violenta pe care o vede timp de 8 ani, incearca sa scape cu orice ocazie dar de fiecare data ea este prinsa, usile sunt inchise din nou si este expusa. Fiecare incercare de a evada va esua pana cand il va intalni pe Tahir Kaleli. Asadar nu pierdeti serialul toamnei de Luni pana Vineri la Kanald. In aceasta seara ai Lacrimi la marea neagra Episodul 6 din 9 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:00 pe KanalD. Sursa: kanald.ro
PUBLICITATE


Categorie: Lacrimi la marea neagra | | Tag-uri: | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Lacrimi la marea neagra Episodul 12 din 17 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 12 din 17 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 11 din 16 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 11 din 16 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 10 din 13 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 10 din 13 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 8 din 11 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 8 din 11 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 HD

Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 HD