close
Acasă » 2019 » Septembrie » 10 » Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 HD
Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 HD
2019-09-10 - 13:39:06
In episodul de ieri am avut parte de foarte mult suspans. Mustafa se rănise în umăr ca să-l mintă pe Tahir că a avut loc o luptă și că l-a pierdut pe Yigit. În realitate, el l-a tranzacționat pe copil în schimbul mărturisirii crimei de către Vedat, iar astazi disparitia lui Yigit ii uneste si mai mult pe Nefes si Tahir. De Luni pana Vineri ai serialul Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 de la ora 20:00. Este un serialul fenomen care in turcia a inregistrat audiente record, asa ca ne asteptam la trairi puternice in fiecare episod. Nefes este numele presonajului principal, interpretat de actrita Irem Helvacioglu. Aceasta lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta. Nefes este obligata sa fie sotia lui Vedat, interpretat de Mehmet Ali Nuroglu.

Lacrimi la marea neagra 10 Septembrie 2019Femeia ia decizia de a iesi din sfera violentei sotului manifestata asupra ei si a fiului lor. Fiecare incercare de evadare din calvarul prin care trece aceasta nu are succes pana cand il intalneste pe Tahir Kaleli,, fiul unei familii conservatoare, iar de aici povestea devine interesanta.
„Nefes este intruchiparea femeii puternice, care isi gaseste resursele de a se transforma uluitor din victima in invingatoare. Mi-a placut enorm sa intru in pielea acestei tinere extraordinare, sa o inteleg si sa o aduc in fata telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atat de multe de invatat!”, spune Irem Helvacioglu, interpreta rolului principal.
Viata lui Tahir si a lui Nefes se va schimba pentru totdeauna, odata cu prima lor intalnire. Fiecare episod va fi plin de suspans, de momente ce iau o turmura neasteptata iar telespectatorii vor sta cu sufletul la gura.

REZUMAT:
Asiye îl cearta pe Mustafa pentru că l-a dat pe Yigit lui Vedat intrebat fiind ce ar face dacă fiica lor ar păți așa ceva și ar fi dată pe mâna unui tiran? Mustafa are mustrări de conștiință, și, după ce află că Yigit a dispărut, anunță pe toată lumea că musafirul său trebuie găsit. Începe o amplă căutare prin pădure care debutează cu o bătaie generală între cei din Trabzon și Vedat cu oamenii săi până vine poliția. Yigit cade într-o groapă și, pentru că nu mâncase nimic în ultimele 3 zile, leșină. Este găsit abia dimineață iar în ambulanță i se pune o perfuzie. Acest lucru este prilej de amintiri pentru Nefes, care, de câte ori voia să fugă, era pusă de Vedat într-o cameră cu un pat de spital, de care era legată cu cătușe și hrănită cu perfuzii.

A doua zi Asiye isi ajuta vecinii si dă de mâncare la toți care au ajutat la găsirea lui Yigit și le spune despre viața lui Nefes alături de Vedat. Acum i-a asmuțit pe toți împotriva psihopatului, și când el cu oamenii lui vine să-și ia nevasta și copilul este alungat de toată lumea, apoi Tahir îl bate măr. Ajunși din nou acasă la familia Kaleli, Nefes are parte de aceleași cuvinte jignitoare rostite de Saniye. (sursa pulbere-de-stele.com)

Lacrimi la marea neagra Episodul 7Nefes in violenta pe care o vede timp de 8 ani, incearca sa scape cu orice ocazie dar de fiecare data ea este prinsa, usile sunt inchise din nou si este expusa. Fiecare incercare de a evada va esua pana cand il va intalni pe Tahir Kaleli. Asadar nu pierdeti serialul toamnei de Luni pana Vineri la Kanald. In aceasta seara ai Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:00 pe KanalD. Sursa: kanald.roCategorie: Lacrimi la marea neagra | | Tag-uri: | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Lacrimi la marea neagra Episodul 12 din 17 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 12 din 17 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 11 din 16 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 11 din 16 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 10 din 13 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 10 din 13 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 8 din 11 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 8 din 11 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 HD

Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 HD