close
Acasă » 2019 » Septembrie » 12 » Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019
Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019
2019-09-12 - 17:10:34
Povestea din serialul fenomen continua si in aceasta seara cu noi intamplari tragice, Tahir este foarte abatut dupa ce a aflat de la Yigit ca Mustafa l-a predat tatalui sau si pleaca furios in noapte. Nefes este ingrijorata, crezand ca se duce sa se rafuiasca cu fratele sau. Mustafa, acasa, primeste umilinta privirilor dezamagite ale tuturor cu exceptia lui Saniye, care vede totul dintr-un alt punct de vedere. Nefes se duce in moschee sa se roage si acolo descopera o femeie batuta si ii sare in ajutor.

Murat vrea sa-i atraga atentia lui Nazar ca se insala asupra lui Vedat si ii arata inregistrarea primita de Nefes cand erau la masa, pe iaht. Dar degeaba vrea el sa-i deschida ochii, ca Nazar nu intelege ca Vedat joaca teatru, ci ea vrea doar sa afle cine si ce interes a avut sa-i trimita acel film lui Nefes. Ea crede ca Vedat vrea s-o recastige si ca voia s-o faca geloasa. Asa ca se duce la Eysan si Vedat sa ceara explicatii, si bineinteles ca este mintita de amandoi.

Femeia ia decizia de a iesi din sfera violentei sotului manifestata asupra ei si a fiului lor. Fiecare incercare de evadare din calvarul prin care trece aceasta nu are succes pana cand il intalneste pe Tahir Kaleli,, fiul unei familii conservatoare, iar de aici povestea devine interesanta.
„Nefes este intruchiparea femeii puternice, care isi gaseste resursele de a se transforma uluitor din victima in invingatoare. Mi-a placut enorm sa intru in pielea acestei tinere extraordinare, sa o inteleg si sa o aduc in fata telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atat de multe de invatat!”, spune Irem Helvacioglu, interpreta rolului principal.
Viata lui Tahir si a lui Nefes se va schimba pentru totdeauna, odata cu prima lor intalnire. Fiecare episod va fi plin de suspans, de momente ce iau o turmura neasteptata iar telespectatorii vor sta cu sufletul la gura.

SCURT REZUMAT:
Acasă la familia Dagdeviren Cemil discută cu nevastă-sa despre cum s-a aliat cu Vedat ca să-i distrugă pe Kaleli. Femeia întreabă ce se întâmplă cu Nefes, iar el zice că nu-i treaba lui, atunci ea promite să se ocupe de reputația tinerei, și îl plătește pe un fotograf să o urmărească și să-i facă poze cu telefonul mobil când vine Tahir pe la ea. Însă Tahir îl observă pe fotograf și îi sparge telefonul amenințându-l. Cu toate acestea, omul apucase să trimită niște poze, care apar imediat pe internet și bârfa se răspândește ca fulgerul.

Tahir se mai duce pe la Dagdeviren acasă, să vadă dacă Mercan este bine și să-i propună să meargă la un psiholog, deși maică-sa vrea să aducă un vraci s-o dezlege de farmece. Într-una din zile vine un bărbat care știe să facă astfel de dezlegări, dar Nazar îl dă de gol și apoi îl alungă. Mercan se dovedește de foarte mare ajutor pentru Tahir, deoarece ea a auzit discuția dintre părinții ei și îi reproduce dialogul lor întocmai. Acum el este avertizat că Cemil și Vedat uneltesc să-i falimenteze și să-i distrugă. Supărat, se duce la un amic de-al lui și îi spune că trebuie să acționeze. Tahir știe care este adevărata sursă a banilor lui Cemil - el face comerț clandestin cu arme și Tahir mai văzuse ambarcațiuni suspecte, pe mare, noaptea. (sursa pulbere-de-stele.com)

Nefes in violenta pe care o vede timp de 8 ani, incearca sa scape cu orice ocazie dar de fiecare data ea este prinsa, usile sunt inchise din nou si este expusa. Fiecare incercare de a evada va esua pana cand il va intalni pe Tahir Kaleli. Asadar nu pierdeti serialul toamnei de Luni pana Vineri la Kanald. In aceasta seara ai Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:00 pe KanalD. Sursa: kanald.roCategorie: Lacrimi la marea neagra | | Tag-uri: | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Lacrimi la marea neagra Episodul 12 din 17 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 12 din 17 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 11 din 16 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 11 din 16 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 10 din 13 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 10 din 13 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 9 din 12 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 8 din 11 Septembrie 2019

Lacrimi la marea neagra Episodul 8 din 11 Septembrie 2019


Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 HD

Lacrimi la marea neagra Episodul 7 din 10 Septembrie 2019 HD