close
Acasă » 2018 » Februarie » 26 » Ma insoara mama 26 Februarie 2018 Episodul 3 HD
Ma insoara mama 26 Februarie 2018 Episodul 3 HD
2018-02-26 - 18:00:52
In aceasta seara are loc Episodul 3 din reality show-ul asteptat de foarte multa lumea, Ma insoara mama continua in aceasta seara de Luni, 26 Februarie 2018 de la ora 20:30 pe protv. Noua emisiune prezentata de Cova va incepe in fiecare seara de Luni. Asadar un nou reality show in care 8 baieti sunt gata de insuratoare, ajutati de mamele lor, intra in cea mai palpitanta experienta a vietii lor incepand chiar din aceasta seara.

Reality show-ul Ma insoara mama debuteaza cu Episodul 3 in aceasta seara pe Protv. Cove ne va prezenta opt baieti care vor veni insotiti de mamele lor. Iar astazi in cel de-al 2 lea episod, baietii incep sa-si cunoasca pretendentele. Tot astazi, mamele vor scoate in evidenta toate calitatile copiilor lor si ne vor explica de ce acestia sunt varianta ideala pentru titlul de barbatul perfect: ”Cred ca baiatul meu merita sa fie luat de sot de orice fata, pentru ca este un baiat tandru, calm si iubaret!”, a spus mama unuia dintre acestia. Cand a fost nevoita sa descrie cum ar trebui sa arate nora ideala, lucrurile s-au complicat, pentru ca mama isi doreste o fata care ”sa ii ofere dragostea pe care noi nu i-am oferit-o de mic copil, sa fie gospodina si linistita”. In schimb, baiatul vrea ”o femeie rebela, care sa ma scoata din monotonie.”. Asadar ramane sa facem cunostinta cu pretendentele concurentilor de la ora 20:30.

Noul reality show va face atmosfera in fiecare seara de Luni, in aceasta seara urmarim cu totii Episodul 3 din cadrul emisiunii Ma insoara mama de Luni, 26 Februarie 2018 de la ora 20:30. Baietii sunt nerabatori sa cunoasca fetele care s-au inscris in emisiune pentru ei, dar si sa vada la ce provocari ii va supune Cove pentru a le testa sinceritatea. Vedem mai multe chiar in aceasta seara. Sursa: Protv.ro

Categorie: Ma insoara mama! | Adaugat: 2019-02-21
Total comentarii : 0
avatar