close
Acasă » 2017 » Decembrie » 6 » The Wall Marele Zid din 6 Decembrie 2017 Episodul 36
The Wall Marele Zid din 6 Decembrie 2017 Episodul 36
2017-12-06 - 17:49:10
Incepem saptamana de trairi la cote maxime, urmariti a 36 a editie a celui mai spectaculos show de televiziune, Marele Zid Episodul 36 incepe in aceasta seara de Miercuri, 6 Decembrie 2017 de la ora 20:00 doar pe Antena 1. Noul format care a facut cifre record de audienta in alte tari, are toate ingredientele, emotii, suspans, intrebari de cultura genera si o camera izolata unde iti propune un contract pe care-l poti rupe ori sa-l pastrezi si-ti va aduce in fata ochilor o gramada de bani. Show-ul care rupe orice bariera continua cu a 36 a editie chiar in aceasta seara de la 20:00 pe antena 1.

Urmariti cel de-al 36 lea episod din The Wall - Marele Zid, avem parte de 3 zile de trairi la cote maxime, de Miercuri pana Vineri puteti urmari cel mai asteptat show al toamnei. Saptamana trecuta, am avut parte de o editie care s-a incheiat cu un castig 0 lei, dar au fost editii in care s-a castigat sume foarte mari, am trait cele mai mari emotii alaturi de cei doi concurenti sot si sotie. Vali Butnaru este gazda emisiunii si te ajuta sa scapi de emotii. Jocul consta intr-un set de intrebari si un zid foarte inalt, care iti poate aduce premii fabuloase. Prima runda este Caderea libera. Bilele coboara. Se lovesc de separatoare, iau fie calea unei sume mari, 5.000 de RON, fie ”parcheaza” doar la 1 leu. Cum ti-e norocu! Apar primele întrebari de cultura generala si tot odata primele emotii. Si tie, cel din fata camerelor de luat vederi, ti se umezesc palmele. Incepi, parca, sa fii alaturi de concurent sau de concurenti.

Noua emisiune The Wall - Marele zid tine publicul intr-un suspans incredibil o combinatie intre quiz-show, noroc si strategie, intr-un decor impresionant si interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze impreuna pentru a cuceri MARELE ZID. Asadar nu pierdeti in aceasta seara, Episodul 36 din The Wall - Marele zid de Miercuri, 6 Decembrie 2017 de la ora 20:00 doar pe Antena 1. Sursa: a1.roCategorie: The Wall – Marele Zid | Adaugat: 2018-12-16
Total comentarii : 0
avatar