close
Acasă » 2019 » Septembrie » 11 » MasterChef Sezonul 7 Episodul 3 din 11 Septembrie 2019
MasterChef Sezonul 7 Episodul 3 din 11 Septembrie 2019
2019-09-11 - 20:00:31
In aceasta seara ne asteapta o noua runda de jurizari care mai de care mai interesante. Zeci de concurenti au venit hotarati sa puna mana pe un sort Masterchef insa stim ca nu toti vor reusi, pentru unii dintre iei visul se va termina mult mai repede. Concurenti din toate colturile lunii vor fi jurizati de cei trei chefi. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, revin in aceasta seara pe Protv. Emisiunea culinara ce a facut senzatie in atatea tari, continua pe 11 Septembrie 2019 de la 22:30 pe Protv. Va fi spectacol, vom vedea farfurii extraordinare dar vom vedea si concurenti care au venit doar sa se remarce, insa daca vor reusi sau nu aflam chiar in prima editie din aceasta seara.

Sunt doar 18 locuri in bucatarie iar pentru fiecare loc se vor duce lupte culinare intense. Cu toate acestea toti stiu ca doar unul singur poate obtine titlul de MasterChef Romania 2019 si marele premiu de 50.000 euro. “Pentru mine, bucataria este un loc plin de viata si de emotie! Nu poti gati daca nu pui emotie si pasiune in mancare. Le voi oferi sortul concurentilor care imi vor arata ca au pus sufletul in mancarea pe care au pregatit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

“Vreau sa vad determinare fara niciun compromis. Intotdeauna exista o scuza in cazul in care nu ai gatit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun intr-o farfurie si vei primi sortul”, a spus Chef Silviu Chelaru.

“Farfuria perfecta trebuie sa trimita mesajul corect catre creier de la prima muscatura. Asta este ceea ce caut: concurenti care vor crea gustul suprem”, a declarat Cosmin Tudoran.

Nu pierdeti cea mai urmarita emisiune culinara din lume. Cei mai buni bucatari vor trebui sa faca fata unor probe incredibil de grele, insa la final vor savura gustul victoriei. Sezon nou, etape noi, anul acesta avem parte de Sortul de aur – una dintre noutatile sezonului!
„Sortul de aur nu este pentru oricine!”, spune Chef Joseph Hadad. Sezonul acesta, juratii MasterChef vor premia concurentii care pregatesc farfurii exceptionale, care ii lasa fara cuvinte, cu acest sort. Fiecare jurat are la dispozitie un sort de aur pe care sa i-l ofere pe loc concurentului care il impresioneaza cel mai tare. Cu acest sort, concurentii vor ajunge direct in bucataria MasterChef, unde 18 concurenti se vor lupta pentru premiul in valoare de 50.000 de euro. Una dintre cele mai indragite etape ale show-ului revine in acest sezon: fiecare concurent va trebui sa faca propriul drum initiatic cu gheridonul pana in fata juratilor, care vor analiza absolut fiecare detaliu de pe farfuria din fata lor.

Oameni cu experiente si caractere diferite, veniti din toate colturile Romaniei, dar si din strainatate sunt pregatiti sa se prezinte in fata juratilor si sa-si demonstreze abilitatile, pasiunea si talentul pentru preparate de top. In aceasta seara urmariti prima editie din MasterChef Sezonul 7 Episodul 3 de Miercuri 11 Septembrie 2019 de la ora 22:30 numai pe protv si protvplus.ro (sursa: protv.ro)
PUBLICITATE


Categorie: MasterChef | | Tag-uri: | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar