Pagina principala » 2017 » Februarie » 1 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 1 Februarie 2017 ora 14:00
12:12:29
Mireasa pentru fiul meu 1 Februarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 1 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, ultimele evenimente au cam starnit discutii in contradictoriu intre concurenti, rivalitatea se va arata si in aceasta dupa-amiaza, in plus o echipa Mireasa pentru fiul meu se afla pe urmele unei povesti impresionante si anume pe urmele povestii de viata a lui Vali.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, ieri s-a vorbit foarte mult despre trei baieti ce s-au declarat curtantii lui Edith, aflam si noi poate, cine are sanse la inima concurentei si ce declaratii a mai facut dupa interviul acordat de tatal sau, deasemenea tot astazi continuam si cu alte cazuri recent petrecute in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza, vedem si ce s-a discutat ieri dupa ce fratele lui Vali a intrat in legatura directa cu acesta, ne asteapta subiecte importante si in aceasta dupa-amiaza, ramaneti cu noi.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 1 Februarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, 1 Februarie 2017, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar