Pagina principala » 2017 » Februarie » 10 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 10 Februarie 2017 ora 14:00
03:18:01
Mireasa pentru fiul meu 10 Februarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 10 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, ne mai desparte o singura zi pana la o alta gala eliminatorie, o gala foarte asteptata deasemenea, maine concurentii se pot nominaliza iar publicul are la dispozitie doar 15 minute pentru a-si salva preferatul. Dar pana atunci sa vedem cum evoluiaza intamplari din cadrul emisiunii de astazi de la ora 14:00.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, ieri am avut dezbateri foarte interesante, cu totii am crezut ca Laurentiu si Alina vor forma un cuplu, insa ieri am fost martori unor intamplari total opuse, cei doi s-au certat extrem de rau iar Laurentiu s-a aratat profund dezamagit cand a aflat ca Alina are sentimente pentru un alt concurent, tot ieri Petru cel mic a avut un conflict destul de puternic cu Andrada si Valentin, sa nu uitam ca in urma cu doua zile s-a mai alaturat un concurent nou, este vorba despre Petru, fostul concurent al sezonului trecut, un concurent foarte controversat care a si recunoscut ca a venit sa castige, deja au avut lot discutii acide intre concurenti, va readuc aminte ca de acum fiecare cuplu poate castiga suma de 200.000 lei daca se casatoreste in data de 4 Martie 2017, asadar numaram zilele. O multime de materiale si discutii interesante, ne asteapta subiecte importante si in aceasta dupa-amiaza, ramaneti cu noi.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 10 Februarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu, 10 Februarie 2017

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar