Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 10 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 10 Ianuarie 2017 ora 14:00
12:15:37
Mireasa pentru fiul meu 10 Ianuarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti 10 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii ca materiale interesante, s-au intamplat o multime de lucruri de ieri si pana azi, se pare ca noul concurent a pus deja ochii pe una din concurente, este vorba despre Ana, insa astazi aflam si noi cat de bine l-a cunoscut pe Madalin.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, il vom cunoaste si mai bine pe Madalin dar si pe mama acestuia, acesta a declarat inca din emisiunea de ieri ca se simte atras de Ana, vedem si noi daca a facut ceva in privinta asta in timpul vizitei de ieri seara. Tot astazi vom vedea mai multe imagini foarte interesante, Mihai si-a petrecut ultima zi in afara casei, aflam niste detalii surprinzatoare. In plus tot astazi o sa intram din nou in normal, de astazi revenim la normal si o sa puteti urmari in fiecare zi emisiunea preferata, tot in aceasta dupa-amiaza mai vedem cateva intamplari de la petrecerea burlacilor, ieri am vazut doar o parte din imagini, astazi niste baieti ce sunt intr-o relatie pot avea probleme grave.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, concurentii acestui sezon au fost cei mai privilegiati iar in fiecare zi competitia pe care o stiam pare ca se schimba, in bine sau nu voi decideti. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 10 Ianuarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, 10 Ianuarie 2017, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar