Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 10 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 10 Noiembrie 2016 ora 14:00
13:02:05
Mireasa pentru fiul meu 10 Noiembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi 10 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. O noua zi, un nou inceput, continuam ce de-a 2 a parte cu povesti impresionante, vom cunoaste povestea noii concurente intrate sambata in casa, tot astazi vedem niste gesturi incredibile facute de Danut, acesta risca descalificarea.

In ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, cum spuneam vom cunoaste viata uneia dintre noile concurente, o vom cunoaste pe Adriana in varsta de 30 de ani care a lasat acasa un ingeras, pe propriul ei copil pentru care a facut un sacrificiu enorm sa ajunga in aceasta competitie. Fiica ei a rugat-o sa vina acasa cu un tata. Pe langa acest subiect vom vorbi din nou despre Andrei si despre fostele relatii, se pare ca Andrei si-a indreptat din nou atentia catre Ana, acesta are de gand sa reincerce o relatie cu Ana-Maria sa vada daca mai poate fi ceva intre ei. Totodata vedem ce s-a intamplat cu Iulia ieri, dupa cum stiti aceasta a lesinat in direct, ce a suparat-o atat de tare ?

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 10 Noiembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 10 Noiembrie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar