Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 11 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 11 Ianuarie 2017 ora 11:15
02:52:03
Mireasa pentru fiul meu 11 Ianuarie 2017 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 11 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Ieri ne-am facut incalzirea cu o emisiune foarte interesante si cu o multime de subiecte recent petrecute in casa, materiale destul de controversate au aparut intre Andrei si Valentin si totul pare a fi la inceput, ce s-a mai intamplat intre cei doi speram sa aflam in aceasta dimineata.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem cu o retrospectiva a zilelor ce tocmai a trecut, s-au intamplat atat de multe in aceste zile incat cu siguranta ne va interesa pe toti fiecare moment. Mihai si Mihaela din nou au fost la un pas de a se desparti, mai mult Mihaela doreste sa paraseasca aceasta competitie deoarece nu crede ca va avea sanse la marele premiu, cel putin asta a afirmat in direct, cum a reactionat Mihai vedem si noi in editia de astazi. Mai mult, au aparut unele materiale ce ii priveste direct pe mirii saptamanii, sunt unii sustinatori ce afirma ca acest cuplu este unul doar de fatada, ce imagini au mai aparut cu cei doi vedem in cateva materiale de astazi, ce altceva s-a mai intamplat vom afla si noi mai multe in editia de astazi.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 11 Ianuarie 2017, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar