Pagina principala » 2017 » Februarie » 13 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 13 Februarie 2017 ora 14:00
03:11:33
Mireasa pentru fiul meu 13 Februarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 13 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu materiale foarte asteptate, vedem care a fost momentul decisiv pentru Andrada si Valentin, dupa cum ati aflat deja, cei doi concurenti au decis sa paraseasca aceasta competitie, motivele pentru care au decurs la acest gest le vom afla si noi in emisiunea de astazi. Dar pana atunci sa vedem cum evoluiaza intamplari din cadrul emisiunii de astazi de la ora 14:00.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, subiectul zilei este venirea lui Radu in competitie, Radu este un fost concurent, dar si fostul iubit al Andradei, acesta a obtinut toate voturile celor din casa astfel a devenit un concurent cu drepturi depline. Insa ceva neasteptat s-a intamplat sambata dupa difuzarea galei, Andrada si Valentin au decis sa paraseasca aceasta competitie definitiv, a fost nevoie de interventia politiei deoarece lucrrile au degenerat, va readuc aminte ca de acum fiecare cuplu poate castiga suma de 200.000 lei daca se casatoreste in data de 4 Martie 2017, asadar numaram zilele. O multime de materiale si discutii interesante, ne asteapta subiecte importante si in aceasta dupa-amiaza, ramaneti cu noi.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 13 Februarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: 13 Februarie 2017, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar