Pagina principala » 2016 » Septembrie » 13 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 13 Septembrie 2016 ora 14:00
23:30:59
Mireasa pentru fiul meu 13 Septembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 Septembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Desi 13 pare a fi o zi cu ghinion, sa peram ca nu va fi asa, cu toata ca materialele anuntate pe astazi sunt foarte controversate, sa speram ca va fi totusi cu noroc.

Astazi de la ora 14:00, vedem cum s-a acomodat noua concurenta, Ana Maria in casa Mireasa pentru fiul meu, vom discuta despre cele mai recente materiale in plus vom discuta pe baza neintelegerilor dintre baieti. Acestia l-au acuzat pe Cristian ca devine oarecum agresiv in urma consumului de bauturi, vedem si noi de la ce a pornit totul si cum au decurs intamplarile in aceasta problema. Deasemenea vedem materiale de la ziua lui Sergiu, o petrecere pe cinste au dat baietii.

Nu in ultimul rand vom continua sa discutam despre afirmatiile facute de familia lui MArius si care a fost reactia Adelinei dupa interventia telefonica. Vedem si care este parerea fetelor in urma acestui apel telefonic, are dreptate familia lui Marius sa se bage in viata lui? Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 13 Septembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: 13 septembrie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com