Pagina principala » 2016 » Decembrie » 14 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 14 Decembrie 2016 ora 11:15
01:38:03
Mireasa pentru fiul meu 14 Decembrie 2016 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 14 Decembrie 2016 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Astazi unii concurenti vor avea parte de surprize, sunt asteptate familiile unor concurenti, ieri Edith si Valentin s-au bucurat de venirea familiilor in casa iar astazi vedem si noi care au fost discutiile de dupa emisiune, deoarece acestia au ramas in casa pana tarziu,

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, vedem o retrospectiva a zilelor ce tocmai a trecut, deasemenea continuam cu nebunia din casa, desi suntem in 13 sa speram ca nu va fi o zi cu ghinion, desi sunt slabe sanse la ce materiale s-au anuntat. In emisiunea de ieri Mihaela l-a acuzat pe Ali ca a dat numarul de telefon a lui Mihai pe Antenaplay si ca totul ar fi intentionat, vedem si noi materialul astazi si vedem daca Aly a spus numarul de telefon a lui Mihai cu glas tare si intentionat. Tot astazi vom mai asista la cateva discutii in contradictoriu, dar vom asista si la discutii interesante deoarece si sustinatorii au facut rost de numarul lor de telefon, vedem si noi mai multe de la ora 11:15.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 Decembrie 2016 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 14 Decembrie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar