Pagina principala » 2017 » Februarie » 14 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 14 Februarie 2017 ora 11:15
02:52:19
Mireasa pentru fiul meu 14 Februarie 2017 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti, 14 Februarie 2017 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Continuam emisiunile zilnice incepand cu prima parte a emisiunii din aceasta saptamana, astazi vom vedea materiale incredibila, dupa eliminarea lui Cosmin, Valentin si Andrada au decis si ei sa paraseasca competitia, iar ieri am avut parte si de alte evenimente neasteptate. Rivalitatea se pare ca atinge cote maxime, o competitie mai dura ca aceasta de mult timp nu s-a mai vazut. Imagini interesante de la ora 11:15.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem cu o retrospectiva a zilelor ce tocmai au trecut, s-au intamplat atat de multe in aceste zile incat cu siguranta ne va interesa pe toti fiecare moment. Ultimele evenimente ii vor lua prin surprindere pe unii telespectatori, rivalitatea si strategiile sunt discutate in fiecare zi, nu este editie sa nu se vorbeasca despre strategiile competitionale. Aflam si noi mai multe de la ora 11:15. Subiecte ce vor fi abordate si in cadru primei parti a emisiunii de astazi, ce altceva s-a mai intamplat in aceste zile, vom afla si noi mai multe in a 2 a editie din aceasta saptamana.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, Ali, Georgiana, Adriana, Petru, Lorena dar si Vali sunt concurentii care au vrut sa profite de a 2 a sansa, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 Februarie 2017 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 14 Februarie 2017, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar