Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 14 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 14 Noiembrie 2016 ora 11:15
12:41:35
Mireasa pentru fiul meu 14 Noiembrie 2016 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 14 Noiembrie 2016 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. O noua saptamana surprinzatoare unde rivalitatea dintre concurenti continua, deschidem emisiunea cu o retrospectiva recenta unde putem vedea cele mai interesante discutii, concurentii au avut parte de o gala cu surprize iar evenimentele de dupa gala sunt destul de interesante.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi este posibil sa se deschida cutia pandorei dintre Cristian si Andrada, cel putin cu asta se amenintau cei doi fosti iubiti in gala ce tocmai a trecut. Acestia au spus ca vor face publice discutiile purtate in afara competitiei, astfel noi telespectatorii sa vedem cine minte si cine spune adevarul. Dar prima parte a emisiunii va incepe cu subiecte mai frumoase, cu subiecte care sa ne faca dimineata mai frumoasa, asadar vom vedea cateva materiale de dupa gala, cand Adriana si Valentin si-au revazut fetitele.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 Noiembrie 2016 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Prinde fiecare emisiune din acest sezon Mireasa pentru fiul meu...


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 14 Noiembrie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar