Pagina principala » 2016 » Septembrie » 15 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 15 Septembrie 2016 ora 11:15
00:49:18
Mireasa pentru fiul meu 15 Septembrie 2016 ora 11:15
Afla intamplari din prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi, 15 Septembrie 2016 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. O noua zi, noi discutii noi materiale. Fiecare emisiune se tine in casa fetelor, iar baietii participa la ea. Acesta este un lucru bun, deja se fac materiale impreuna, iar emisiunea a capatat o pata de culoare.

Astazi, in prima parte a emisiunii vorbim despre unele declaratii facute de Carmen, declaratii absolut halucintante. Cand a fost mica a facut foamea si a dormit pe strazi, de ce s-au intamplat toate acestea ? In plus Carmen a intrat si in colimatoriul celor din casa, baietii sunt revoltati ca alegerile ei nu sunt stabile si ca de la o zi la alta numeste cate un alt baiat de care se simte atrasa. In plus, trecutul ei lasa de dorit, Andrei s-a indepartat de aceasta cand a aflat ca ea inca mai are sentimente de iubire pentru fostul ei iubit.

Dar sa nu uitam de dragostea ce pluteste in aer, mai multe cupluri s-au format in casa Mireasa pentru fiul meu, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 Septembrie 2016 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Prinde fiecare emisiune din noul sezon Mireasa pentru fiul meu...


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: MPFM, 15 septembrie 2016, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar