Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 16 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 ora 11:15
11:07:52
Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 16 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Incepem o noua saptamana plina de intamplari noi, de concurenti noi dar si de subiecte foarte interesante, doi concurenti noi au venit cu gandul sa-si gaseasca pe cineva in casa Mireasa pentru fiul meu, vedem si noi cum s-au acomodat si daca deja s-au legat primele priviri daca putem spune asa. Dar pana atunci sa ne delectam de niste materiale destul de interesante in cadrul primei parti a emisiunii de astazi.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem cu o retrospectiva a zilelor ce tocmai a trecut, s-au intamplat atat de multe in aceste zile incat cu siguranta ne va interesa pe toti fiecare moment. Astazi vom continua sa vorbim intamplarile din ultimele zile dar si din gala saptamanii de sambata, am avut parte de o multime de subiecte interesante ce vor fi abordate si in cadru primei parti a emisiunii de astazi, ce altceva s-a mai intamplat in aceste zile, vom afla si noi mai multe in editia de astazi.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, 16 Ianuarie 2017, ora 11:15

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar