Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 16 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 ora 14:00
11:13:12
Mireasa pentru fiul meu 16 Ianuarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 16 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii ca materiale interesante, incepem aceasta saptamana cu doi concurenti noi, este vorba despre doi concurenti foarte frumosi si maturi pe nume Alina si Geo, ii vom cunoaste si noi mai bine incepand de astazi, chiar o sa urmarim primele materiale cu cei doi.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre intamplari petrecute in Gala de sambata dar si despre cei doi concurenti nou intrati, despre Geo si Alina, vedem si noi cu ce ganduri au intrat in casa Mireasa pentru fiul meu si daca sunt persoane deja interesate de cei doi. O sa vorbim si despre momentul emotionant ce a avul loc tot in gala intre COnstantina si Madalin. Tot in aceasta dupa-amiaza continuam sa vorbim despre relatiile din casa, dar si despre nominalizarile de sambata, sa nu uitati ca Marius si Cirprian sunt propusi spre eliminare. Tot in aceasta dupa-amiaza continuam si cu alte cazuri recent petrecute in casa Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 16 Ianuarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, 16 Ianuarie 2017, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar