Pagina principala » 2016 » Septembrie » 16 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 16 Septembrie 2016 ora 11:15
01:07:23
Mireasa pentru fiul meu 16 Septembrie 2016 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 16 Septembrie 2016 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Iata-ne intr-o noua dimineata alaturi de concurentii nostri preferati, foarte multe intamplari au avut loc intr-o perioada atat de scurta ca nici nu mai stim ce se va discuta in prima parte a emisiunii de astazi.

Oricum, de la ora 11:15, vorbim despre intamplarile petrecute in emisiunea de ieri. Matusa lui Ali, l-a dat peste cap, ieri matusa lui Ali a intrat in legatura directa spunandu-i ca nu-l mai recunoaste, s-a impus cuplului pe care il formeaza cu Edith si i-a reprosat ca s-a grabit. Mai mult l-a sfatuit sa se desparta de ea pana nu va fi prea tarziu. Reluam si noi aceasta discutie si vedem la ce concluzie a ajuns Ali si ce are de spun Edith despre aceasta interventie.

Tot in aceasta dimineata o sa revedem discutia dintre Edith si mama ei, ieri discutia telefonica a continuat pe pauza de publicitate si noi nu am aflat mare lucru, deaceea revedem materialul si repornim discutiile, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 Septembrie 2016 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Prinde fiecare emisiune din noul sezon Mireasa pentru fiul meu...
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: 16 septembrie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar