Pagina principala » 2016 » Septembrie » 16 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 16 Septembrie 2016 ora 14:00
01:08:40
Mireasa pentru fiul meu 16 Septembrie 2016 ora 14:00
Afla noutati urmarind cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 16 Septembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. De la ora 14:00 continuam sa discutam despre intamplarile petrecute in prima parte a emisiunii, inca au ramas subiecte deschise, vedem si noi cum se vor rezolva problemele cuplurilor controversate.

Asadar in cea de-a 2 a parte, interventiile din afara competitiei vor reveni, se pare ca marea majoritate din cupluri nu sunt placute si de cei de acasa. Oare faptul ca sambata sau anuntat concurente noi sa-i influenteze pe cei de acasa ? Da, ati auzit bine, in gala de maine vor intra noi concurenti. A fost batalie pe fete, dar de maine baietii dar si fetele se vor bucura de noii concurenti. Dar pana atunci astazi este mult de lucru, materiale din toate partile ii vor lovi pe concurenti. Vedem si noi despre ce este vorba.

Nu in ultimul rand, cred ca a venit momentul sa cunoastem si noi cuplurile formate pana la aceasta ora in casa Mireasa pentru fiul meu, cred ca este primul sezon in care inca nu s-au oficializat cuplurile in direct chiar daca este vizibil ca s-au format cateva. Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 16 Septembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: ora 14:00, 16 septembrie 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar