Pagina principala » 2016 » Decembrie » 19 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 19 Decembrie 2016 ora 11:15
02:08:34
Mireasa pentru fiul meu 19 Decembrie 2016 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 19 Decembrie 2016 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Incepem o saptamana noua si o sa o numim saptamana cadourilor si a zabetelor, defapt toata luna este una speciala deoarece au loc cele mai frumoase sarbatori din an, vedem si noi peste ce surprize vor da concurentii si in aceasta saptamana.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, vedem o retrospectiva a zilelor ce tocmai a trecut, deasemenea continuam cu nebunia din casa. In emisiunea de ieri am avut parte de momente emotionante, sora lui Andrei dar si prietenii ai Georgianei au fost prezenti pentru a-i sustine si pentru a le da cate un sfat util, sora lui Andrei si fosta concurenta deasemenea, a afirmat ca si-ar dori sa revina in casa Mireasa pentru fiul meu, s-a simtit foarte bine aici si daca i s-ar oferi ocazia ar accepta din prima. Astazi insa, in prima parte a emisiunii vom mai vedea cateva materiale de interes, materiale surprinse de pe urma unor convorbiri telefonice foarte interesante, dar mai multe descoperim de la ora 11:15.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 Decembrie 2016 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 19 Decembrie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar