Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 19 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 ora 14:00
02:17:18
Mireasa pentru fiul meu 19 Ianuarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi, 19 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, se pare ca deja au aparut conflicte intre concurentii noi si cei vechi, vedem si noi mai multe in emisiunea de astazi.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre intamplari petrecute in ultimele zile dar si despre cei patru concurenti nou intrati, despre Alina, Geo, Ionut si Vali, incercam sa-i cunoastem mai bine cu fiecare zi ce trece. O sa reluam discutiile de ieri, cand Andrei a afirmat despre Alina ca ar fi venit in competitie cu ganduri necurate, ce l-a determinat pe concurent sa creada asa ceva vedem si noi in cadrul emisiunii de astazi, sa nu uitati ca Marius si Cirprian sunt propusi spre eliminare. Tot in aceasta dupa-amiaza vorbim si despre cel mai recent cuplu format in casa, deasemenea continuam si cu alte cazuri recent petrecute in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 19 Ianuarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: Mireasa pentru, Ianuarie 2017, ora 14:00, fiul meu 19

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar