Pagina principala » 2016 » Octombrie » 19 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 19 Octombrie 2016 ora 14:00
00:27:21
Mireasa pentru fiul meu 19 Octombrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 19 Octombrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Cea de-a 2 a parte a emisiunii se anunta una cel putin interesanta dupa cum ne-am dat seama inca din prima parte.

In ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu aflam ca ai vostri preferati au avut parte aseara de doi antrenori de sport, asadar pe cei mai multi dintre ei i-au pus la misca, dar vedem cine a refuzat si cine a participat la aceasta lectie vedem de la ora 14:00. In scurt timp am trecut si la subiecte mai interesante, dupa cum stiti inca de ieri, Carmen a fost la un pas sa sara gardul competitiei desi mama ei se afla la o scurta vizita in casa, aceasta a fost doborata de asa zisele atacuri din partea concurentilor, mai mult mama concurentei a sfatuit-o sa plece din aceasta competitie fara sa mai astepte eliminarea, riscand descalificare si clauzele contractuale, daca a ales sau nu sa plece aflam cu totii in emisiunea de astazi.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, deasemenea vedem si care a fost reactia concurentilor atunci cand s-au facut nominalizari. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 19 Octombrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, 19 Octombrie 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar