Pagina principala » 2016 » Decembrie » 20 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 20 Decembrie 2016 ora 14:00
01:50:51
Mireasa pentru fiul meu 20 Decembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti 20 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii ca materiale interesante, va anuntam ca duminica ce tocmai a trecut, concurentii au iesit la aer, acestia au taiat porcul si au facut o adevarata traditie in jurul lui, a fost muzica buna, dans, bautura si momente frumoase, le vom vedea si noi in premiera in aceasta dupa-amiaza.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, continuam sa primim in casa concurentilor, acum in prag de sarbatoare, familii frumoase, familii care vor sa-si imbratiseze copii din casa. In fiecare zi vom avea parte de momente de fericire pentru unii concurenti, momente care sa-i faca sa reziste in aceasta competitie si sa nu duca dorul celor dragi acum in apropierea sarbatorilor. In emisiunea de ieri sora lui Andrei a fost prezenta dar si trei prieteni de-a lui Georgiana printre care si un fost concurent al sezonului 1 daca nu ma insel. Tot astazi cum am mai spus si mai sus vedem imagini de la pomana porcului, momente foarte speciale si interesante au avut loc. Astazi suntem curiosi cine va veni in platoul emisiunii, ii asteptam cu mare drag de la ora 14:00.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 20 Decembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 20 Decembrie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar