Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 20 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 20 Ianuarie 2017 ora 14:00
11:59:55
Mireasa pentru fiul meu 20 Ianuarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 20 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, ne mai desparte o singura zi si de acest sfarsit de saptamana, a fost o saptamana interesante, altfel ca pana acum din pricina noilor concurenti intrati, insa maine unul din concurenti paraseste competitia !

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vedem imagini spectaculoase din clubul in care ieri seara toti concurentii s-au distrat, acestia au fost invitati la un evenimenti de lansare al unui video-clip, primele imagini in aceasta dupa-amiaza. Maine Marius ori Ciprin va parasi competitia, cel mai putin votat din clasamentul general este automat eliminat, asadar daca unul din cei doi va esti mai drag, il puteti vota in clasamentul genera. Tot in aceasta dupa-amiaza vorbim si despre cel mai recent cuplu format in casa, deasemenea continuam si cu alte cazuri recent petrecute in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 20 Ianuarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 20 Ianuarie 2017, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar