Pagina principala » 2016 » Septembrie » 21 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 21 Septembrie 2016 ora 11:15
00:46:03
Mireasa pentru fiul meu 21 Septembrie 2016 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 21 Septembrie 2016 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Rivalitatea dintre concurenti atinge cote maxime, suntem oarecum bucurosi ca baietii se cearta de la fete si nu de la alte lucruri. Sergiu extrem de suparat pe mai multi baieti din cauza unor fete, putem spune ca este un lucru bun.

Tot, de la ora 11:15, speram sa aflam cum sau acomodat cele 4 concurente proaspete intrate in casa Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre o super petrecere ce a avut loc recent in casa, dar si cele mai recente evenimente. Sambata in Gala, Petru a fost pe buzele celor patru fete intrate recent in casa Mireasa pentru fiul meu, dar sa vedem cate dintre ele il si vor cu adevarat. Deja pentru le-a interogat pe toate patru, aflam si noi ce raspunsuri a primit la intrebarile puse de concurent.

Tot in aceasta dimineata o vedem cum s-au acomodat noii concurenti, cum au fost primiti in casa dar si cum au decurs cinele romantice de saptamana trecuta. Daniel si Ileana au avut parte de cate o cina romantica, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 Septembrie 2016 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Prinde fiecare emisiune din noul sezon Mireasa pentru fiul meu...


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: MPFM, 21 septembrie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar