Pagina principala » 2016 » Iulie » 22 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 22 Iulie 2016 ora 11:15
01:28:30
Mireasa pentru fiul meu 22 Iulie 2016 ora 11:15
Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 22 Iulie 2016, incepand cu ora 11:15, cu subiecte tot mai aprige. Editia de dimineata va surprinde in fiecare zi, iar concurentii ne surprind in fiecare zi. Emilia a depasit limita, iar concurentii sunt puternic porniti impotriva ei de frica sa nu fie cu totii pedepsiti pentru actele ei. Parasirea platoului in direct nu i-a adus lucruri bune Emiliei, insa impacarea cu Nicolae a linistit-o. Vedeti ce discutii au avut loc pe timpul pauzelor, atunci cand Emilia se afla in casa plangand. Ce au de spus concurentii despre aceasta situatie si cine a comentat in privinta concurentei, vom vedea. Telefonul mamei a emotionata pe deplin pe Denisa, insa sfaturile ei au facut-o mai puternica. Ce dezvaluie concurenta acum, vom afla in aceasta dimineata.

Tot de la ora 11:15, vom vedea prin ce peripetii mai trec concurentii, dar si cum se pregatesc ei de o noua Gala. Daca s-au facut strategii sau alte planuri pentru urmatoarea nominalizare, ramane sa aflam in curand. Ce alte probleme ii macina in interior pe unii concurenti, vom vedea.

Constantin si Mihaela se afla in prag de despartire. Cei doi par sa nu se mai inteleaga, odata ce Marea Finala se apropie. Aflati astazi ce ne vor mai dezvalui concurentii. Asadar, nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu 22 Iulie 2016, disponibila de la ora 11:15 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 11:15, mireasa pentru fiul meu, 22 Iulie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar