Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 23 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 23 Ianuarie 2017 ora 11:15
01:49:40
Mireasa pentru fiul meu 23 Ianuarie 2017 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 23 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. O noua saptamana incepe chiar astazi iar subiectele se anunta a fi extrem de interesante, multe intamplari si schimbari au avut loc in ultimele zile, mirii saptamanii sunt Radu si Andreea iar sambata un concurent a parasit competitia.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem cu o retrospectiva a zilelor ce tocmai a trecut, s-au intamplat atat de multe in aceste zile incat cu siguranta ne va interesa pe toti fiecare moment. Astazi vom continua sa vorbim intamplarile din ultimele zile, vedem cum a decurs despartirea de Ciprian, va reamintim ca Ciprian este concurentul de la care ne-am luat ramas buna sambata, intreaga saptamana am avut parte de o multime de subiecte interesante, de fapt pe sfarsitul acestei saptamani, subiecte ce vor fi abordate si in cadru primei parti a emisiunii de astazi, ce altceva s-a mai intamplat in aceste zile, vom afla si noi mai multe in prima editie din aceasta saptamana.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, saptamana trecuta am fost martori unei povesti impresionante, Vali, noul concurent este cel care s-a destanuit, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 23 Ianuarie 2017, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar