Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 23 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 23 Noiembrie 2016 ora 14:00
11:11:50
Mireasa pentru fiul meu 23 Noiembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 23 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. In aceasta dupa-amiaza vor continua conflictele dintre concurenti, mai mult, vom discuta si cu telespectatorii emisiunii dar si cu membri ai familiilor, acestia vor intra in legatura telefonica in direct cu acuzatii si vesti noi.

In ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, pare ca tensiunile din casa concurentilor inca persista, continuam pe aceasta tema in speranta ca se vor diminua toate acestea. Un noua conflict bata la usa casei, Danut si Ciprian poarta un conflict nou, Ciprian isi doreste sa plece acasa daca Danut are de gand sa continue toate aceste jigniri la adresa lui. Tot astazi vor fi citite si cateva mesaje din partea telespectatorilor iar din prima parte a emisiunii ne putem da seama ca de la ora 14:00 vedem o emisiune interesanta. In plus, cine stie ce surprize ne mai rezerva editie de astazi, ramaneti aproape pentru a fi la curent cu toate noutati din casa.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 23 Noiembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu, 23 Noiembrie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar