Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 24 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 24 Ianuarie 2017 ora 14:00
02:31:01
Mireasa pentru fiul meu 24 Ianuarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti, 24 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, ultimele evenimente au cam starnit discutii in contradictoriu intre concurenti, problema bugetului va fi rediscutata si in aceasta dupa-amiaza.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, vedem cum a fost primita vestea ca Andreea si Radu sunt mirii acestei saptamana, inca de ieri s-au creat niste discutii destul de interesante, Valentin a afirmat ca va parasi competitia daca nu va mai fi concurentul de pe primul loc, tot ieri si Andreea a amenintat oarecum ca ia in considerare si o eventuala despartire de aceasta competitie. Si tot ieri, Raymond fostul concurent a fost in platoul emisiunii pentru a-l sustine pe Vali, deasemenea tot astazi continuam si cu alte cazuri recent petrecute in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza, chiar in prima editie saptamanala.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 24 Ianuarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 24 Ianuarie 2017, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar