Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 25 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 25 Ianuarie 2017 ora 11:15
02:44:46
Mireasa pentru fiul meu 25 Ianuarie 2017 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 25 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Continuam emisiunile zilnice incepand cu prima parte, iar subiectele se anunta a fi extrem de interesante, multe intamplari si schimbari au avut loc in ultimele zile, ieri concurentii dar si telespectatorii au avut o pauza cu ocazia sarbatoririi a Micii Uniri, asadar vom afla ce au facut concurentii in ziua lor libera.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem cu o retrospectiva a zilelor ce tocmai au trecut, s-au intamplat atat de multe in aceste zile incat cu siguranta ne va interesa pe toti fiecare moment. In aceasta dimineata discutam unele materiale destul de interesante, ieri Valentin a afirmat ca isi va cere eliminarea daca nu va mai fi protejat in urmatoarea saptamana, din punctul concurentului de vedere faptul ca este sustinut este singurul motiv pentru care mai poate ramane in competitie, declaratiile au continuat si dupa emisiunea de ieri, aflam si noi mai multe de la ora 11:15. Subiecte ce vor fi abordate si in cadru primei parti a emisiunii de astazi, ce altceva s-a mai intamplat in aceste zile, vom afla si noi mai multe in a 3 a editie din aceasta saptamana.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, saptamana trecuta am fost martori unei povesti impresionante, Vali, noul concurent este cel care s-a destanuit, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 25 Ianuarie 2017, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar