Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 26 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 26 Ianuarie 2017 ora 14:00
02:47:24
Mireasa pentru fiul meu 26 Ianuarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi, 26 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, ultimele evenimente au cam starnit discutii in contradictoriu intre concurenti, rivalitatea se va arata si in aceasta dupa-amiaza, in plus materiale controversate vor fi disputate.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, se pare ca schimbarea locurilor din clasament lasa urme adanci, ceva s-a intamplat cu Andrada chiar de sambata, ce materiale au aparut cu Andrada si Valentin descoperim si noi in aceasta dupa-amiaza, deasemenea tot astazi continuam si cu alte cazuri recent petrecute in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza, vedem si primele discutii dintre noii miri ai saptamanii dar si discutii pe tema bugetului, vor fi materiale interesante in aceasta dupa-amiaza.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 26 Ianuarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 26 Ianuarie 2017, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar