Pagina principala » 2016 » Iulie » 27 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 27 Iulie 2016 ora 14:00
01:37:26
Mireasa pentru fiul meu 27 Iulie 2016 ora 14:00
Editia de dupa-amiaza a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 27 Iulie 2016, difuzata de la ora 14:00, vine cu mai multe noutati pentru dumneavoastra. In platoul emisiunii Paula Chirila nu va mai veni singura, ci alaturi de diversi oameni. Mai multi invitati vor pasi pragul casei Mpfm, iar acestia vor dezvalui lucruri nebanuite. Aflati daca vor fi rude de-ale concurentilor si cine va dezvalui lucruri la care nimeni nu s-ar fi gandit. Cat despre Vladut, se pare ca acesta viseaza cu ochii deschisi la Liliana, insa nu vrea sa recunoasca nimic. Venirea matusii Laviniei a adus discutii intre Eduard si aceasta. Discutiile dintre Lavinia si Catalin i-a adus putina gelozie in sufletul lui Eduard, insa ce au discutat cei doi indragostiti, vom vedea.

Tot de la ora 14:00, Emilia si Nicolae trec prin numeroase schimbari in cuplu. Ce se intampla intre cei doi si daca vor merge pana la urma impreuna pe drumul vietii, ca mire si mireasa, vom afla in curand. Mai sunt doar 4 saptamani pana la Marea Finala, iar sfarsitul se apropie cu pasi repezi.

Nu ratati o editie interesanta cu invitati speciali pentru concurenti. In casa au fost discutii pe tema mancarii, desi au mai ramas doar 10 la numar, aceasta pare o problema de nerezolvat. Asadar, nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 Iulie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 27 Iulie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar