Pagina principala » 2016 » Iulie » 28 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 28 Iulie 2016 ora 11:15
06:40:06
Mireasa pentru fiul meu 28 Iulie 2016 ora 11:15
Va asteapta o noua emisiune Mireasa pentru fiul meu de Joi, 28 Iulie 2016, difuzata de la ora 11:15. In aceasta dimineata, va asteapta subiecte noi si controversate, mai ales ca in casa intra numerosi oaspeti cu forte proaspete si dezvaluiri pentru concurenti. Daca in editia de ieri au intrat in casa mama lui Vladut si tatal lui Constantin, astazi vom vedea cine isi urmeaza locul pe canapeaua din platou, cu noi discutii interesante. In casa au mereu loc dispute intre concurenti, iar noi vom putea afla ce parere au cei de acasa despre aceste lucruri, mai ales ca Marea Finala se apropie cu pasi repezi. Aflati cine sunt invitatii de astazi si cu ce noutati vin ei de acasa.

Tot de la ora 11:15, vom vedea ce sfaturi le-a dat concurentilor mama lui Vladut, cu cine a luat legatura si ce discutii s-au purtat in casa, dupa terminarea emisiunii. Cat despre ceilalti invitati, vom vedea ce sfaturi primesc pentru a supravietui in casa, dar si ce strategii se mai pun la cale de aceasta data.

Lavinia si Eduard se gandesc la Marea Finala si la castigarea Marelui Premiu, mai ales acum ca se vad sustinuti din cale-afara. Ce discutii mai poarta mut ravnitul cuplu, vom vedea. Asadar, nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Iulie 2016, difuzat de la ora 11:15 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 28 Iulie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar