Pagina principala » 2016 » Iulie » 28 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 28 Iulie 2016 ora 14:00
06:41:00
Mireasa pentru fiul meu 28 Iulie 2016 ora 14:00
Vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Iulie 2016, a doua parte de Joi, difuzata de la ora 14:00. Editia de dupa-amiaza vine in forta cu invitati inca de la inceput. In casa au loc confruntari directe de fiecare data, iar lupta pentru Marea Finala creste tensiunile tot mai mult. Fiecare concurent isi pune strategiile la punct pentru a-si implini visul. Adriana si Valentin sunt fericiti pentru ca familia concurentei a fost in platou, pentru prima data dupa foarte mult timp, iar acest lucru le-a adus noutatile de afara. Fiind foarte sustinuti de public, familia a venit cu sfaturi concrete pentru cei doi concurenti si nu a ratat niciun moment in care a stat in casa Mpfm. Ce strategii s-au mai pus la cale de aceasta data, vom vedea.

Tot de la ora 14:00, veti afla cu ce ne surprinde fiecare concurent de aceasta data, ce lucruri mai pun la cale cuplurile, mai ales ca fiecare dintre ei isi doresc sa fie mire si mireasa in Marea Finala a show-ului matrimonial. Batalia este tot mai mare, cu cat se apropie cate o gala.

Se vor mai face 4 eliminari direct, iar printre acestea cel putin un cuplu se poate destrama si i se va spulbera visul de a se casatori in Marea Finala. Vedeti cine sunt vizati pentru urmatoarea nominalizare. Asadar, nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Iulie 2016, difuzata de la ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 28 Iulie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar