Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 28 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 28 Noiembrie 2016 ora 11:00
11:59:48
Mireasa pentru fiul meu 28 Noiembrie 2016 ora 11:00
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 28 Noiembrie 2016 incepand cu ora 11:00 pe antena 1. O noua saptamana o noua emisiune surprinzatoare, dupa cum bine sititi, sambata trecuta in gala concurentii au demolat cu totul casa Mireasa pentru fiul meu, astazi vom avea parte de o casa noua.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem saptamana intr-un nou decor, vechea casa Mireasa pentru fiul meu care a gazduit peste 5 sezoane a fost demolata de un buldozer cu ajutorul concurentilor, s-au spart toti peretii, s-a distrus absolut tot. De astazi, concurentii vor pasi in noua loc casa, in casa ce ii vor deservi pana la finalul sezonului. A venit momentul sa aflam si noi cum arata casa si care sunt impresiile concurentilor atunci cand vor pasi in ea. Oare isi vor mai dori sa paraseasca vreodata aceasta competitie ? Ramane sa aflam in prima parte a emisiunii de astazi de la ora 11:15.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Noiembrie 2016 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Prinde fiecare emisiune din acest sezon Mireasa pentru fiul meu...


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 11:00, 28 Noiembrie 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1
emisiunea devine din ce in ce mai mizerabila. ne determinati sa nu o mai vizionam. rusine realizatorilor ei.
avatar