Pagina principala » 2016 » August » 29 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 29 August 2016 ora 14:00
23:45:27
Mireasa pentru fiul meu 29 August 2016 ora 14:00
A doua parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu 29 August 2016 este difuzata de la ora 14:00, asa cum ne-am obisnuit. Astazi va fi o alt fel de editie, astazi ii vom revedea pe concurentii Sezonului 5, cei care au ajuns panna in Marea Finala. Sa ne amintim sansa lui Constantin pe care a ratat-o atunci cand a fost eliminat chiar in Marea Finala. Ultima Gala ne-a surprins cu totul atunci cand Adriana si Valentn au castigat Marele Premiu in sezonul 5. Chiar daca multi nu credeau, altii erau siguri si au sustinut cu tarie cuplul Adriana si Valentin, iar ei ne vor spune astazi cum au fost primele clipe in afara casei Mpfm. Acestia vor fi prezenti in platoul emisiunii inca de la inceput.

Tot de la ora 14:00, mai multi fosti concurenti vor fi prezenti in casa unde au locuit aproape un an. Concurentii Sezonului 5 se intorc in casa Mpfm si vor discuta problemele din afara, dar mai ales vom afla ce s-a intamplat dupa Marea Finala, cu cine s-au intalnit si ce momente au avut loc.

Urmariti o noua editie total diferita, unde camerele nu isi mai au locul in viata concurentilor. Inca un an s-a terminat iar in casa vor avea loc discutii pe teme din trecut. Asadar, nu ratati o noua editie Mireasa pentru fiul meu din 29 August 2016, disponibila pe Antena 1 de la ora 14:00.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: 29 August 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com