Pagina principala » 2016 » Iulie » 29 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 29 Iulie 2016 ora 11:15
07:13:52
Mireasa pentru fiul meu 29 Iulie 2016 ora 11:15
Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 29 Iulie 2016, disponibila de la ora 11:15. In editia de dimineata va asteapta noi momente interesante, iar actualitatile vor fi dezvaluite in direct. Emilia si Lavinia sunt acum implicate intr-o discutie controversata, mai ales ca Marea Finala se apropie si prietenia din casa a disparut. Emilia se considera neindreptatita tocmai pentru ca Lavinia este protejata si cauta mereu sa se lege de ea. Vedeti cine va intra in platou pentru Emilia, ce rude vor veni sa o sustina si cu ce noutati vin de acasa acestia, chiar astazi. Desi sunt ambele protejate, Lavinia si Adriana nu se inteleg sub nicio forma. Sa fie oare aceasta o forma de conflic pentru ca ambele sunt protejate de public?

Tot de la ora 11:15, veti vedea ce invitati vor intra si astazi, pentru ca este ultima zi pana la Gala cand cei de afara pot intra in casa sa isi sustina favoritii. Vladut a avut parte de venirea mamei, insa se teme ca urmatoarea nominalizare va fi chiar contra lui. Dar ce strategii se mai pun la cale, vom afla.

Nu ratati prima editie a zilei de vineri si urmariti noutatile din casa Mpfm. Cuplurile isi dovedesc iubirea tot mai mult, pe cand ceilalti aflati singuri se tem de nominalizari. Asadar, urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 29 Iulie 2016, disponibila pe Antena 1 de la ora 11:15.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 11:15, mireasa pentru fiul meu, 29 Iulie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar