Pagina principala » 2016 » Septembrie » 29 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 29 Septembrie 2016 ora 14:00
04:14:49
Mireasa pentru fiul meu 29 Septembrie 2016 ora 14:00
Urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 29 Septembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam sa vedem care au fost intentiile lui Andrei in legatura cu Ana-Maria, ieri s-au intamplat atat de multe incat nu a mai fost loc si de alte explicatii.

Dupa cum stiti, in emisiunea de ieri s-a difuzat un material destul de controversat cu Andrei si Ana-Maria, acesta a declarat ca formeaza un cuplu cu Ana-Maria de complezenta, mai mult au fost surprinse si imagini incredibile cu cei doi, nu s-au discutat mai multe despre acest lucru deoarece Ana-Maria a avut nevoie de ingrijire specializata deoarece a acuzat dureri puternice. Astazi insa vom continua sa discutam pe marginea acestui subiect.

Vorbim putin si despre relatia dintre Lorena si Cosmin, acestia au format un cuplu pentru 2 zile iar Lorena este la a 2 a relatie esuata in mai putin de o saptamana. Se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta, care sunt tensiunile dintre concurenti si ce rezolvare vom gasi descoperim in emisiunea de astazi. Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 27 Septembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 29 septembrie 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar