Pagina principala » 2017 » Februarie » 3 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 3 Februarie 2017 ora 14:00
02:14:12
Mireasa pentru fiul meu 3 Februarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 3 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, in emisiunea de ieri, Valentin se afla in fata unei decizii extrem de grele, acesta a fost pus in postura sa aleaga intr-e a-si cauta fiica din Anglia si de a ramane in competitie, acesta a ales sa ramana si sa lupte pentru fiica lui atunci cand va termina de tot aceasta competitie. Acest subiect va fi dezbatut si in a 2 a parte a emisiunii.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, astazi vom continua sa discutam despre o decizie foarte grea ce a stat pe umerii lui Valentin, ce discutii a purtat cu iubita lui imediat dupa ce s-a terminat, vedem si noi in primele materiale din aceasta dupa-amiaza. Deasemenea tot astazi continuam si cu alte cazuri recent petrecute in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza, vedem si ce s-a discutat ieri dupa ce fratele lui Vali a intrat in legatura directa cu acesta, ne asteapta subiecte importante si in aceasta dupa-amiaza, ramaneti cu noi.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 3 Februarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 3 Februarie 2017, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar