Pagina principala » 2016 » August » 30 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 30 August 2016 ora 14:00
01:06:53
Mireasa pentru fiul meu 30 August 2016 ora 14:00
A doua parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu 30 August 2016, este difuzata de la ora 14:00. Show-ul matrimonial de pe Antena 1 va continua cu noi reactii de dupa Marea Finala. Se pare ca 6 concurenti au trecut prin cele mai intense emotii posibile, mai ales ca a avut loc nunta cea mult asteptata, dar si plecarea din casa Mpfm. Dupa un an de zile locuit in casa Mpfm, concurentii au iesit in lume, s-au alaturat celor dragi, au facut cunostinta cu sustinatorii lor si au putut sa discute in libertate, fara camere si alte persoane in prejur. Vom afla astazi ce planuri si-au facut mirii care au ajuns pana in Finala, dar si unde vor merge acum acestia sa locuiasca. Lavinia si Eduard sunt finalistii pe locul doi, care s-au ales cu masina la care multi au ravnit si o nunta pe cinste.

Tot in partea a doua de la ora 14:00, Paula Chirila vine pregatita cu mai multe materiale din Marea Gala, dar mai ales cu reactiile unor invitati la aflarea castigatorului. Cine s-a bucurat pentru Finalisti, dar si cine a fost dezamagit. Ce spun acum oamenii despre eliminarea lui COnstantin, vom vedea.

Nu ratati aceasta dupa-amiaza cu multe discutii interesante. Fostii concurentii Mpfm 5 revin in platou cu mai multe discutii. Asadar, urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30 August 2016, difuzata de la ora 14:00 pe Antena 1.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, 30 August 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar