Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 30 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 30 Ianuarie 2017 ora 14:00
01:39:44
Mireasa pentru fiul meu 30 Ianuarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 30 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, ultimele evenimente au cam starnit discutii in contradictoriu intre concurenti, rivalitatea se va arata si in aceasta dupa-amiaza, incepem o saptamana noua cu mai putini concurenti, Andreea, Radu dar si Marius au parasit competitia in sambata ce tocmai a trecut.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, ceva neasteptat s-a intamplat chiar sambata, vom revedea si noi firul intamplarilor si ce i-a determinat pe mirii acestei competitii sa paraseasca competitia, dupa cum stiti, Radu si Andreea au ales sa rupa orice legatura ce emisiunea in care s-au cunoscut, deasemenea tot astazi continuam si cu alte cazuri recent petrecute in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza, vedem si primele discutii dintre noii miri ai saptamanii dar si materiale cu o noua runda de certuri ce a avut loc de curand intre Mihai si Mihaela, se pare ca reactia Mihaelei de ieri a fost una total neasteptata.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 30 Ianuarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, 30 Ianuarie 2017, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar