Pagina principala » 2016 » Septembrie » 30 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 30 Septembrie 2016 ora 14:00
00:31:54
Mireasa pentru fiul meu 30 Septembrie 2016 ora 14:00
Urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 30 Septembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam emisiunea cu subiectele ramase de dimineata, discutii controversate au continuat sa aiba loc intre Petru si Ciprian.

Vom continua sa vorbim despre Iulia si Ciprian, are cu adevarat motive Ciprian sa fie gelos ? Ce spun restul concurentilor, cine este de vina, Iulia, Petru sau Ciprian ? Ramane sa aflam chiar de la ei. Tot ieri mama lui Ciprian a afirmat ca mama Iuliei nu il doreste ca si partener pentru fiica ei, asadar astazi probabil ca va fi sunata si mama Iuliei pentru a clarifica unele aspecte, asadar se anunta o emisiunea interesanta.

Vorbim putin si despre relatia dintre Lorena si Cosmin, acestia au format un cuplu pentru 2 zile iar Lorena este la a 2 a relatie esuata in mai putin de o saptamana. Se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta, care sunt tensiunile dintre concurenti si ce rezolvare vom gasi descoperim in emisiunea de astazi. Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 30 Septembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: MPFM, 30 septembrie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com