Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 31 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 31 Ianuarie 2017 ora 11:15
11:47:21
Mireasa pentru fiul meu 31 Ianuarie 2017 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti, 31 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Continuam emisiunile zilnice incepand cu prima parte, iar subiectele se anunta a fi extrem de interesante, o saptamana noua iar evenimentele din ultimul timp ne-au luat pe neasteptate, trei concurenti au parasit competitia intr-o singura zi, printre care si mirii saptamanii, iata ca incheiem si aceasta luna si este posibil sa se mai alature un concurent dorit de foarte multa lume.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem cu o retrospectiva a zilelor ce tocmai au trecut, s-au intamplat atat de multe in aceste zile incat cu siguranta ne va interesa pe toti fiecare moment. In aceasta dimineata discutam unele materiale destul de interesante, ieri am fost martor a mai multe materiale controversate, mai multi concurenti pare ca duc dispute de ceva vreme, cine cu cine nu se mai inteleg vedem in prima parte. Aflam si noi mai multe de la ora 11:15. Subiecte ce vor fi abordate si in cadru primei parti a emisiunii de astazi, ce altceva s-a mai intamplat in aceste zile, vom afla si noi mai multe in prima editie din aceasta saptamana.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, saptamana trecuta am fost martori descalificari si eliminari in masa, Andreea, Radu dar si Marius au parasit competitia, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 31 Ianuarie 2017 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, 31 Ianuarie 2017, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar